Agrocentrum

Vitalosol Gold is een meststof met zwavel, mangaan en koper. Vorig jaar waarschuwden wij al voor de menging met olie en oliehoudende hulpstoffen zoals Actirob en Robbester. Deze winter hebben AgroCentrum en Lebosol meer dan 60 middelen getest. We zijn zuinig op zo’n mooi product als Vitalosol Gold en doen er alles aan om het product optimaal te ondersteunen, zodat alle gebruikers tevreden kunnen zijn over het resultaat van Vitalosol Gold.

Mengingen met Vitalosol Gold

Uitgebreid onderzoek toont aan:
Niet alles is mengbaar met Vitalosol Gold

De mengtest heeft plaatsgevonden met zacht en hard water maar Vitalosol Gold is ALTIJD als eerste in de tank gegaan.

Download hier de mengtabel

De mengtabel is nooit compleet. Mocht je dringend een verzoek hebben voor een mengtest, laat het ons dan weten. Wij kunnen dan samen met Lebosol de mengtest uitvoeren.

Het klaarmaken van de spuitvloeistof
schudden – water – roeren – mengvolgorde

Om Vitalosol Gold zonder problemen toe te passen zijn onderstaande aandachtspunten belangrijk:
* Goed schudden voor gebruik. Evt de bus(sen) een nacht op de zij leggen
* Vul eerst de tank voor 2/3 met water
* Voeg eerst de Vitalosol Gold toe
* Voeg daarna gewasbeschermingsmiddel(len) toe (indien gewenst)
* Voeg daarna hulpstoffen en andere bladmeststoffen toe (indien gewenst)
* Gebruik voldoende water om de verpakking goed te reinigen.

Advies
Gewassen met een tekort aan nutriënten zullen vatbaarder zijn voor ziekten en abiotische stress. Bladbemesting met voedingselementen zorgt voor optimale plantvoeding.
Voer daarom regelmatig een bespuiting uit met 3 – 5 ltr Vitalosol Gold/ha, eventueel met toevoeging van een uitvloeier. Niet toepassen in bedekte teelten vanwege risico op oxidatie van metalen.

 

 

Contact

Dealers

Samen sterk

De adviseurs van onze dealers beschikken over veel waardevolle praktijkkennis. Voeg daar de noviteiten van AgroCentrum aan toe en samen zorgen we ervoor dat telers de adviezen krijgen die zorgen voor een gezond, vitaal en weerbaar gewas. Samen zorgen we voor topopbrengsten!

Ondersteuning in marketingactiviteiten

Stel je gaat als bedrijf deelnemen aan een beurs, open dag of demoveld. Of je gaat een mailing versturen aan jouw afnemers. Wat ga je uitdragen? AgroCentrum is altijd bereid om te ondersteunen in promotie of (online) marketing activiteiten. Informatie delen over AgroCentrum producten met jullie “handtekening” er onder, in je eigen huisstijl. Dat is hoe wij graag samenwerken.

Demovelden

Vaak levert de (demo)proef een schat aan informatie op. Laten we samenwerken! Wij tonen jullie graag onze demovelden en we worden graag uitgenodigd om ook in jullie demovelden het effect van de AgroCentrum producten te komen bekijken. Neem contact op met Marijn Nap of Yet Reitsma 

Vraagbaak aan de bron

Onze producten worden geproduceerd door echte specialisten en onderbouwd met professionele adviezen. Wij onderhouden goede contacten met hen. Zo ondersteunen zij ons met specifieke informatie zoals Kijk bijvoorbeeld maar eens op tankmix.com  

Zaadbedrijven

Verbinding

Het is ontzettend fijn dat steeds meer zaadbedrijven ons weten te vinden. Met sommigen hebben wij al jaren een goede relatie. Andere weten ons te vinden voor een “spoedklus”. Is er behoefte om grote of kleinere partijen zaad te laten schonen, omzakken of te ontsmetten? Met onze professionele ontsmettingsmachine en met gekwalificeerd personeel, ontzorgen wij jou door diverse zaadbewerkingen in opdracht goed uit te voeren.

Nutriënten en biostimulanten op het zaad

Wat mag er in Nederland en België nog worden toegepast op het zaad? AgroCentrum is in samenwerking met zaadbedrijven altijd op zoek naar de nieuwste oplossingen.  Zo zijn we continu bezig met zoeken naar alternatieven voor gangbare zaadbehandelingsmiddelen en toekomstbestendige oplossingen.

Collecteren & Inkoop granen

AgroCentrum is bevoegd om vermeerderingsgraan te collecteren, schonen en te behandelen. Het graan wordt ontvangen op de Prins Reinierstraat 7-10 in Steenbergen. Daar bevindt zich ook de geijkte weegbrug. Het graan wordt direct geanalyseerd op vocht en hectolitergewicht.

Agrariërs

Elk jaar doe je je uiterste best om jouw gewas zo goed mogelijk te verzorgen. Dat leidt tot een gezonde oogst en een goede opbrengst. Geen jaar is hetzelfde, geen perceel is hetzelfde. Wij zijn er voor jou!

Het is een mooi beroep

Wij kennen het reilen en zeilen van jouw mooie beroep. De omstandigheden zijn niet altijd optimaal. Wij zijn er om je te helpen met al jouw vragen over voeding, doseringen en het behalen van een maximale oogstresultaat.

En dan moet je schakelen

Je kijkt naar je teelt. Soms is het zichtbaar maar veel vaker niet. Krijgt je gewas wel echt de beste voeding, in de juiste dosering, op het juiste moment? En dus zijn er geregeld vragen:

  • Welke voedingselementen zijn nu nodig?
  • Welke dosering zal ik aanhouden?
  • Hoe weet ik wat een bespuiting mij oplevert?
Wat kan je doen?

Op de website vind je veel informatie over bij (Blad)meststoffen en toevoegmiddelen  Bemestingsadvies per gewas of Mengbaarheid.

Heb je het gewenste antwoord nog niet gevonden? Schroom dan niet en stel je vraag via het contactformulier of per telefoon.